fredag 29 juni 2012

Sommarregn


Bild från Etsy via min Pinterest.

Jag har åkt ner till Skåne några dagar. Allt är som vanligt här. Jag somnar precis överallt. Mor och far river en vägg, ingen vet varför. Största problemet var när mormors brunkräm tog slut. Det regnar. Men fasen så härligt. Strax åker kameran fram. Det finns så fina saker här jag vill visa er. Jag ska bara ta ut kladdkakan från ugnen och läsa lite mer bok.

Passande poster för denna sommar (än så länge) finns hos Etsy. Om ni inte träffat Etsy förut vill jag utfärda en varning. Det är lätt att bli fast...

onsdag 27 juni 2012

Sommarkuddar




Foto Josefine Halfwordson Betonggruvan.






Nej vet ni vad. Det är ju faktiskt ingen idé att dessa kuddar ligger nere i betonggruvan i väntan på att jag ska få klart webshoppen. Det är de ju för fina för helt enkelt och måste komma ut i sommarvädret. Jo, sommarvädret kommer...

Kuddarna kommer från Kina och är tillverkade i äkta fint bommulstyg från 70-talet. Måtten är 45x45 cm. Innerkudden kommer inte med men de finns ju lite var stans. Jag köpte mina på Ikea i måtten 50x50. Där har de både i syntet och fjäder.

300 kr (inkl moms) kostar de. Nu tycker jag faktiskt vi gör en sommarkupp. Jag bjuder på frakten under juli månad. Ja och de fyra dagar som är kvar i juni också. Om du vill köpa maila eller ring mig. Som vanligt är du ju så välkommen förbi Betonggruvan för att titta.

Kinapallarna är slut


Under senaste Kinaresan i mars var det ju meningen att jag skulle köpa hem fler Kinapallar. Mitt upp i allt var det regler och lagar som satte stopp. Det behövdes visst speciella certifikat för att få exportera just dessa pallar. Jaha. Nu är Kinapallarna slut här i Betonggruvan och samtidigt är ni många som frågar efter dem. Det måste ju gå att ordna. Jag jobbar på för att få hem fler. Tyvärr kan det nog dröja en stund. Det är ju det där med certifikat.

måndag 25 juni 2012

Tvättmedelsvasen

Bild från Firlefanz.
Det här var väl fint! Har vi så där fina tvättmedelsförpackningar här i Sverige. Bilden kommer från den här tumblern.  Himla mycket fint.

Jag brukar skryta om hur bra mitt internet är. Men idag gick det sönder. Bloggen funkade inte. Bokföringsprogrammmet funkade. Facebook funkade. DN funkade första sidan. Det var väl konstig. Nu är dock ordningen återställt. Tänk va.

onsdag 20 juni 2012

Öppet i Betonggruvan



Idag är det öppet i Betonggruvan. Jag finns här kl 16-20. Mycket välkomna är ni!

fredag 15 juni 2012

Tack för senast!




TACK! Så kul att ni kom på Gruvfesten i onsdags. Helt fanastiskt roligt att så många kom förbi. Tyvärr har jag skralt med bilder från kvällen. Det får blir en dagen efter bild istället. Igår var jag i Borås och levererade bord. Pepp pepp. Nu vidare till Motala för att heja på Vätternrundan. Pepp pepp.

Bilderna är fån Betonggruvans Instagram.

söndag 10 juni 2012

Terrarium



Bild från the slug and the squirrel.


Det här var det finaste jag sett på längre - The slug and the squirrel som jag hittade genom SF Girl By BayThe slug and the squirrel gör terrarium av glas de hittat och plantor de drivit upp själva. Tyvärr kan det nog vara svårt att frakta från Amerika och hit. Vi som bor här får njuta av deras blogg och kanske pyssla själva istället. Om ni inte hittar glas kan ni köpa det av mig i Betonggruvan.



lördag 9 juni 2012

Elsa Billgrens ljusstakar

Foto Elsa Billgren.


Såg att Elsa Billgren har de snygg snygga ljustakarna från danska superliving.dk. Äkta snyggt att piffa dem på silverbricka som Elsa gjort. Äkta snyggt och piffigt verkar ju resten av hemmet också vara. Den damen hon kan verkligen!

fredag 8 juni 2012

Vilka instagram följer ni?



Nu tjatar jag om Instagram igen. Ja men det är ju för att jag tycker att det är så megakul. Gillar att det är så snabbt och snyggt. Inte så genomtänkt och mer på instinkt. Det blir oftast bra så.

Dessa bloggare på Instagram följer jag. Vilka följer ni? Tipsa supergärna i kommmentarsfältet!

#annixen
#fridasfina
#lillau
#tantjohanna
#mackaparulrika

Mig hittar ni som betonggruvan.

Gruvfest


Här är det mega multi socialamedia på morgonkvisten. Från Facebook till Instagram till Bloggen. Hehe.

Kinalådan är uppackad. Det ska firas. Onsdag 13 juni är ni hjärtligt välkomna på Gruvfest. Från 17:00 finns det sommardrink och musik från min stereoanläggning i Betonggruvan. Om ni vill köpa något går det bra med både kort och kontanter.

Gå gärna med i Betonggruvans Facebook och klicka i eventet gruvfest att du kommer. Men såklart ingen nödvändighet, det bara att droppa förbi om du vill.

Välkomna!

onsdag 6 juni 2012

Nationaldagsstängt







































Godmorgon och grattis på Nationaldagen! Vet ni vad? Idag är det stängt i Betonggruvan. Jag tänkte dra ut i skärgården och njuta lite. Onsdag den 13 juni händer det däremot grejer. In på Betonggruvans Facebook. Adda, pinna, poka!


tisdag 5 juni 2012

Betonggruvan Instagram


Instagram Betonggruvan.









Kör ni med Instagram? Det är verkligt kul. Jag såg att ypperligt charmiga bloggen Fridas Fina börjat med den här fiffiga funktionen. Instagram kopplat till bloggen. Jag också nu. Häng med på instagram här i högerspalten eller på instagram i telefonen. Betongruvan heter just Betonggruvan.

Bilden är från Betonggruvan. Lagerhyllan är uppe. 

måndag 4 juni 2012

Hundkex och Kemiglas.


Foto Josefine Halfwordson - Betonggruvan.


Jag gör som Annixen och plockar in Hundkex. Så skira och fina de är. Kemiglasvasen säljer jag i Betonggruvan.

söndag 3 juni 2012

Hemma hos Josephine och Timmie
















Det är är hemma hos Josephine och Timmie. Josephine fick valfritt soffbord av sin mamma i födelsedagspresent och valde ett från mig. Egentligen ville hon ha med hyllplan men så skulle inte hunden Kelly få plats. Det blev alltså utan hyllpan. Kelly verkar trivas himla bra där under.

Åh det är så kul när ni skickar bilder till mig! Tack snälla ni!

Halvväggen



Bild från Pinterest.






































På tal om den halva väggen. Det behöver ju inte vara så noga. Hej vad fint.

lördag 2 juni 2012

Blått hos Ikea





Hörrn, hur fint var inte det här. Blått från Ikea. Kolla in. Kollektionen började säljas 1 juni på utvalda varuhus.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...